BRYLLUP

@WoodByLaa

21. maj 2019

Hvis man følger med på min Instagram, har man næppe kunnet undgå at bemærke, at jeg har indgået et samarbejde med WoodByLaa. Jeg har været så heldig, at de har valgt mig, som én af deres 2 bryllupsambassadører her i 2019. En opgave jeg er umådelig stolt over at være blevet udvalgt til, og jeg glæder mig til, at kunne vise jer, hvordan vi skal bruge alle de fine ting de producere.

WoodByLaa benytter sig udelukkende af SoMe marketing. Det betyder, at de ikke har en hjemmeside endnu, men benytter deres sociale medier til direkte kontakt med deres kunder. Jeg synes det er mega smart!! Når du ser et billede af noget du synes er fedt, kan du sende dem en besked direkte på Instagram eller Facebook, og aftale en bestilling. Hurtigt og nemt. De kan selvfølgelig også lave lige netop de ting du skal bruge – kun fantasien sætter grænsen.

Vi har allerede modtaget alle bordkort til vores bryllup, og de er simpelthen så fine. Udover det helt åbenlyse, at det bare er mega rart lige at kunne vinge den af på to-do listen, så gav det et lille sug i maven, at åbne pakken i dag. Pludselig kommer det tæt på, og jeg glæder mig mere end nogensinde før. At se navnene på alle de dejlige mennesker, der skal være med til at fejre os, gjorde mig glad helt ned i maven – lige der ved køkkenbordet, mellem rod, børn, opvask og aftensmaden. Alt er godt og lige som det skal være!

Bordkort i egetræsfiner

For at det hele ikke skal gå op i bryllup – og fordi WoodByLaa kan lave alt hvad hjertet begærer, har jeg fået lavet 2 navneskilte til ungernes værelser. De er virkelig flotte, og den perfekte størrelse til at hænge på døren. Jeg glæder mig til at vise dem skiltene, og jeg tror på det kommer til, at få dem til at føle, det virkelig er deres sted, når de træder ind af døren.

Navneskilte til ungerne

Jeg kan helt oprigtigt anbefale @WoodByLaa – Mette er virkelig sød, og hurtig til at vende retur på henvendelser. Hun laver de fineste designs, og hjælper gerne med ideer og input, så resultatet bliver lige som man ønsker. Jeg glæder mig i hvert fald til at se endnu flere af de fine ting, vi skal bruge til brylluppet. De er helt sikkert med til at give festen et ekstra pift. // Reklame

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply