BRYLLUP

Velkommen til min blog

6. maj 2019

Jeg har længe gået med en drøm om at starte en blog…. ikke fordi jeg tror, jeg er hverken influencer eller har mere fornuftigt at sige end så mange andre, men mest fordi jeg altid får at vide, at jeg taler hele tiden eller alt for meget, så måske noget af talestrømmen kan kanaliseres ned her, og så bliver det ligesom lidt mere frivilligt for folk om de gider høre på det 

Vi er lige nu igang med at planlægge bryllup – derfor vil bloggen selvfølgelig komme til at handle en del omkring vores set up, og hvordan vi synes vores dag bliver gjort helt speciel. Ikke bare for os, men også for vores gæster.

Jeg håber i har lyst til at læse med, og måske kan finde lidt inspiration, hvis i engang selv skal holde en fest for alle dem i holder af.

God læselyst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply