BRYLLUP

Når mavefornemmelsen er den helt rigtige….

10. november 2019

Tiden flyver afsted – juni er den nye December, med afslutninger til diverse fritidsaktiviteter, skolen og knoklen på jobbet for at blive klar til at holde ferie. Den er bare på sin egen måde lidt nemmere at håndtere, fordi man ikke skal kæmpe med kulde, mørke dage, flyverdragter og snottede unger. Nå, ja og her i husstanden 2 børnefødselsdage….. Så så længe vejret viser sig fra sin fine side, bliver det hele lidt lettere og hyggeligere, fordi man ikke skal kæmpe sig afsted i alt for mange lag tøj.

De sidste par uger er blevet brugt på familiefødseldag, Sankt Hans, havearbejde, afslutning til diverse aktiviteter, og polterabend! Den skal jeg nok komme ind på i et senere indlæg, så i kan se nogle sjove billeder fra en helt vildt fantastisk dag. Jeg blev endnu engang mindet om, hvor mange gode mennesker jeg har omkring mig, hvilket gør mig glad og lykkelig.

Juni har generelt været en fantastisk måned. Der har været dage med helt fantastisk sommervejr, hvilket giver mig et helt boost af energi. Tiden er dog også fløjet noget stærkere end jeg generelt bryder mig om. Der er nu 7 uger til brylluppet, og der begynder så småt at være ting vi skal tage endeligt stilling til. Ting vi ikke kan nå at lave om eller ændre på.

Vi var for et par uger siden til møde med præsten i Vorbasse kirke. Hun var helt vildt sød, og jeg er sikker på, vi er i kompetente og rolige hænder. Vi fik bestemt salmer, snakket pynt i kirken, og de praktiske ting omkring vielsen. Jeg glæder mig helt vildt, men er også mega nervøs på samme tid.

Vi besøgte i samme ombæring Nebelgaard. Der var lige lidt detaljer vi skulle have på plads, og det var simpelthen så fantastisk at være dernede igen. Det er et år siden vi var dernede sidst, og der er gået mange tanker gennem hovedet siden. Var det rigtigt at trække alle med derned? Skulle vi bare have købt en “færdig pakke” et andet sted osv. osv. Men alle tanker blev gjort til skamme så snart jeg trådte ind på gårdpladsen. Jeg fik den helt samme glæde og tryghed i maven som jeg havde haft første gang. Dette er bare det helt rigtige – for os! Hvis jeg havde en følelse af glæde efter vi havde været i kirken, så var jeg ganske enkelt lykkelig da vi forlod Nebelgaard. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at pynte det hele op, og til at skabe nogle fantastiske rammer for vores gæster, så de kan få en lige så dejlig weekend som vi selv håber på at få. Konceptet med at strække festlighederne helt fra fredag til søndag for de som har lyst, virker bare helt rigtigt, og giver mig mindre “stress”. Jeg er ikke bange for, at jeg ikke når at tale med alle, eller at selve bryllupsdagen forsvinder for hurtigt, for vi har de fleste gæster omkring os hele weekenden.

Festsalen som skal forvandles til brylluppet

Der er rigtig rigtig mange ting jeg gerne vil dele med jer, men kan også mærke, at jeg har behov for at “gemme” nogle af dem, så gæsterne også har lidt at glæde sig til. Jeg lover selvfølgelig, at dele ud af det hele så snart vi er ude på den anden side. Det betyder selvfølgelig ikke, at i slipper for mig herinde, men bare at billederne af de sidste detaljer måske lader vente lidt på sig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply