BRYLLUP

Hvorfor skal i giftes i Vorbasse??

7. maj 2019

Det spørgsmål har jeg virkelig fået mange gange….. Jeg ville ønske jeg havde en virkelig spændende, familiær eller traditionsbunden begrundelse for det, men det har jeg ikke.

Når sandheden skal frem, er den eneste grund til vi bliver viet og holder festen i Vorbasse, at vi har fundet det mest pragtfulde sted dernede, som kunne indfri alt hvad vi ønskede for vores fest.

Ingen af os føler os særligt knyttet til én bestemt kirke, så kirkens placering dannede ikke udgangspunkt for hvilken by vi ville vælge til festen, og derfor kunne skønne Nebelgaard få lov at danne rammerne.

Stedet hedder som nævnt ovenfor Nebelgaard og er en total istandsat firlænget gård, som ligger naturskønt og indeholder alt hvad hjertet begærer. Både hvis man skal have en familieferie, men også hvis man vil holde en fest som vores. Der er overnatning til alle vores gæster, og vi håber selvfølgelig at vejret er med os, så vi kan benytte alle de finde områder udendørs.

Festen skal holdes i den gildesal der hører til stedet. Den er virkelig smuk, og jeg glæder mig til at skulle pynte det hele op, så vi kan få skabt lige netop den stemning vi gerne vil have. De har alt hvad der skal bruges af service, men da jeg har forelsket mig i et gammelt stel, er jeg igang med at skaffe nok, så jeg kan dække op med det i stedet. Det skal jeg nok komme nærmere ind på i et andet blogindlæg senere.

Gildesal

For flere fine billeder kan i besøge Nebelgaard.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply