BRYLLUP

Den betydningsfulde røde næse

11. maj 2019

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at planlægge. Den daglige planlægning, for at få hverdagen til at gå op er én ting. En anden er det stykke arbejde man ligger i at planlægge en fest, ferie eller en hvilken som helst anden begivenhed man ser frem til. At se resultatet af mange timers arbejde blive afviklet, gør mig glad helt ned i maven. Tænk at kunne være med til, at skabe dejlige oplevelser for en masse mennesker. Både folk man ikke kender, men også for alle dem man selv holder af.

Derfor var jeg den anden dag samlet med nogle rigtige dejlige damer, for at planlægge Klovneløbet 2019 i Hammel. De dejlige damer er fra min første mødregruppe, og udover en masse gode stunder året rundt, så mødes vi hvert år, og får planlagt Klovneløbet i vores by. Det er 3 år vi er igang, og vi håber hvert år, at vi kan få indsamlet en masse penge til det gode formål. Heldigvis har deltagerantallet været stigende, og måske bliver det en fast tradition for nogle af deltagerne, ligesom det er for os at planlægge det.

De danske hospitalsklovne gør et kæmpe stykke arbejde, for de børn der er indlagt på hospitalerne rundt omkring i Danmark. Vi har (heldigvis) kun oplevet dem en enkelt gang, men det er en oplevelse der bliver talt om herhjemme endnu. Desværre er andre familier ikke så heldige, og de kan af alle mulige forskellige grunde, være nødsaget til at have både mange og lange ophold på hospitalet. Ophold som måske kan blive bare en lille smule nemmere, når en klovn kan træde til, og tage opmærksomheden et øjeblik. Derfor er de blevet en mærkesag for vores lille mødregruppe.

Sidste år var der strående solskin, glade børn og voksne, is og masser af røde næser. Vi håber vi kan gentage succesen igen søndag d. 2 juni i år. Vejret kan vi selvfølgelig ikke garantere, men vi lover det bliver en fest, for de folk der har lyst til at komme og støtte det gode formål. Der er selvfølgelig medaljer til alle der kommer i mål, og mulighed for at købe merchandise. Der vil også være både kage og saftevand, som kan erhverves til små penge. Alt sammen til fordel for klovnene. Det koster 70 dkk at deltage, og billetten kan købes på klovneløb.dk, hvor der også kan bestilles en klovneløbs t-shirt til børnene.

Vi glæder os, og håber i har lyst til at støtte op om en god sag, og samtidig have en sjov formiddag med familien.

Klovneløb 2017

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply