BRYLLUP

De famøse tallerkener….

13. maj 2019

Alle der har tilbragt tid med mig, siden starten af 2019, ved jeg konstant leder efter tallerkener…. Jeg fandt ved et tilfælde, et gammelt stel fra Københavns Porcelæns Maleri, hvilket startede den første af mange ideer vedrørende brylluppet, og så var jagten igang.

Stellet er råhvidt med en fin guldkant, og kan findes med mange forskellige blomster. Udgaven jeg fandt i den lokale genbrugsbutik hedder Varna og jeg synes det passer perfekt, til lige netop den stemning jeg gerne vil skabe til brylluppet.

Københavns porcelæns Maleri, Varna

Jagten havde dog ikke været igang særligt længe, før jeg måtte erkende, at det nok blev lidt sværere end forventet, at finde lige præcis denne blomst til alle…. så jeg søgte videre, og fandt ud af, at modellen Rosenborg også var til at opspore. Så nu ender det med at blive en blanding af de to. Rosenborg har lidt mere farverige blomster, men ellers samme farve og guldkant som Varna. Jeg lavede en prøveopdækning med Rosenborg stellet til min mors 70 års fødselsdag, og med de smukke vinglas og guldbestikket fra Ellas Vintage (@ellasvintage_udlejning ) synes jeg selv, det blev virkelig fint. Til brylluppet bliver der endnu et vinglas, men det var der ikke plads til på bordet, da vi skulle dække op.

Jeg er egentlig blevet overrasket over, hvor meget atmosfæren, borddækningen og udtrykket betyder for mig. Havde du spurgt mig inden jeg rent faktisk skulle planlægge brylluppet, havde jeg med garanti svaret, at det var underordnet, så længe der var de folk jeg holder af, og der ville blive festet til den lyse morgen. Derfor har jeg tænkt meget over, hvorfor jeg nu pludseligt går så meget op i det? Det eneste jeg er nået frem til er, at jeg godt kan lide selve planlægningen, jagten i at finde de særlige ting jeg synes er fine, og gerne vil skabe, den for os, helt perfekte fest.

I mit arbejde planlægger jeg alle mulige ting, for mine kolleger, som rejser verden rundt, og dette føles derfor som mit eget lille svendestykke. Denne gang er planlægningen for mig selv, og på en eller anden vis føles det lidt som om, jeg her kan bevise (om ikke andet, så over for mig selv) hvad det er jeg egentlig er god til. Kan jeg få denne fest til at blive lige som vi ønsker, så kan jeg få alt til at lykkes – det er i hvert fald den følelse jeg har… Det er måske fjollet, men det giver mig energi og gør mig glad.

Nedenfor ses et billede fra borddækningen til min mors 70 års fødselsdag.

Stel: Københavns Porcelæns Maleri, Rosenborg
Vinglas og bestik: @ellasvintage_udlejning
Blomster: @thrane.design

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply