BRYLLUP

Bryllupskagen

9. maj 2019

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk ikke den helt store kagespiser… For det meste kan jeg uden problemer undvære, også selvom folk omkring mig sidder og spiser det lige foran næsen på mig. Jeg kan sagtens se, at det ser lækkert ud, men jeg får ikke i den forstand trang til at spise det.

Til gengæld har jeg en afhængighed af “bland selv” slik…. Jeg ville uden at blinke med øjnene kunne spise det morgen, middag og aften. Begrænsningens kunst, når jeg møder en hel væg med de små inddelte rum, så man kan lave lige netop den blanding der til sammen udgør alle ens favoritter, mestre jeg stadig ikke, og kommer muligvis heller aldrig til det. Glæden ved “bland selv reolen” er jo lige netop, at man undgår alle de sørgelige rester af andenrangsslik, som bliver tilbage når man køber en færdigblandet pose. Rester som man synes er lidt noget grisseri bare at smide ud, for man har jo betalt for hele posen, men som man inderst inde godt ved, man aldrig rigtig får spist….

Derfor var punktet BRYLLUPSKAGE langt nede på to do listen, over ting der skulle være styr på. Vi var på bar bund! Vi ville gerne have en lækker kage, men stadig ikke bruge en formue på den. Den hørte måske mere med, som en del af bryllupstraditionen, end et betydningsfuldt punkt for os.

Men lige som med så meget andet, så har man et standpunkt til man tager et nyt……! Jeg lavede lidt research, og blev gjort opmærksom på Lea fra BakingSinsByLea gennem Heidi og Tina fra smykkefirmaet OhDeer, som skulle deltage i et event, hvor Lea også skulle deltage. Jeg tjekkede hendes Instagram profil ud og var solgt med det samme. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at Lea var lige hvad vi søgte. Hun ville kunne lave en kage lige som vi gerne ville have den. Hun har en fantastisk stil, og jeg havde følelsen af at have fundet en usleben diamant. Det har jeg på ingen måde, for Lea har egen butik, og kunne garanteret sælge mange flere kager, end hun kan nå at bage, men det hun kan, er lige det jeg elsker. Jeg kan mærke hvor meget hun brænder for det, og at hun gør det fordi hun elsker det, og udlever en drøm om, at leve af det man synes er sjovt og er god til.

@bakingsinsbylea

Det betyder også, at jeg nu af 2 omgange er kørt fra Hammel til Ringkøbing for at spise Leas kager…. og jeg kører gladeligt turen igen…. For første gang i mit liv, vil jeg gerne bytte mit “bland selv” slik for kage. Så når alt kommer til alt, er det nok meget godt, at Lea ikke har en butik i Aarhus, for min viljestyrke ville blive sat på en gevaldig prøve.

Hvilken slags kage vi har valgt til brylluppet forbliver en overraskelse indtil festen er ovre, men indtil da kan jeg kun opfordre alle til at følge Lea på Instagram @bakingsinsbylea og stikke hovedet ind forbi butikken, hvis i skulle befinde jer i Ringkøbing eller omegn. Hun har den hyggeligste lille cafe, hvor man kan nyde en kop kaffe, og hendes smukke kager i en dejlig atmosfære. I vil ikke fortryde det!!

Bryllupskage lavet til Bridenista event

Påske kage tapas

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply