Hvem er jeg?

Ført og fremmest velkommen til min side!

Jeg hedder Camilla, er 36 år og bor i Hammel…. så er det ligesom på plads.

Jeg har længe gået med en drøm om at starte en blog…. ikke fordi jeg tror, jeg er hverken influencer eller har mere fornuftigt at sige end så mange andre, men mest fordi jeg altid får at vide, at jeg taler hele tiden eller alt for meget. Så måske jeg kan kanalisere noget af talestrømmen ned her, og så bliver det ligesom lidt mere frivilligt for folk om de gider høre på det 😂

Jeg har brugt det sidste år på at planlægge  og afholde vores bryllup – derfor vil bloggen selvfølgelig komme til at handle en del omkring vores set up, og hvordan vi synes vores dag blev gjort helt speciel. Ikke bare for os, men også for vores gæster.

Jeg håber i har lyst til at læse med, og måske kan finde lidt inspiration, hvis i engang selv skal holde en fest for alle dem i holder af.

Derudover bliver der en masse helt almindelig hverdag, og så er der selvfølgelig min lille virksomhed FalkenbergVadstrup, hvor jeg udlejer service, lysestager og meget meget mere – og skulle du have brug for min hjælp til at arrangere din næste fest, så bare sig til, så skaber vi din drømmefest, hvad enten det er et bryllup, fødselsdag eller firmaarragement.

God læselyst! 😊